Vokalkompaniet (flerstemt jentekor 13-18 år)

Vokalkompaniet (flerstemt jentekor 13-18 år)

Vokalkompaniet: POPrommets korflaggskip! Dette tilbudet er for særlig dedikerte sangere som får plass etter audition. Det avholdes audition hvert semester og de 16-18 beste sangerne blir en del av vokalkompaniet. Vokalkompaniet synger sanger som er spesielt arrangert til POPrommet. Musikask leder er Eirik Kaasa.

Vokalkompaniet er et tilbud for sangere over 13 år (8.klasse) som viser særlig musikalsk talent og dedikasjon. Koret startet høsten 2014 og synger utfordrende flerstemte arrangementer/komposisjoner innen ulike sjangre, og jobber for at hver enkelt sanger skal utvikle sine sangtekniske ferdigheter, samt bli trygg på å synge sammen med andre. 

Koret øver hver torsdag og opptrer ved ulike anledninger. De har blant annet sunget ved regjeringens juleandakt to år, førpremieren på Hunger Games (Colosseum Kino) og de gikk videre til fylkesmønstringen i UKM 2015. I 2016 sang Vokalkompaniet på Frivillighetsprisen og hadde et innslag på TVNorge-programmet «Norske Helter». De har koret for flere kjente artister, som Bob Hund, Alan Walker, Lars Vaular, Vinnie, Freddy Kalas osv, og er med på flere stuidoinnspillinger og videoer. De har opptrådt på både Mini Øya, By;Larm og VG-lista Topp 20.


Musikalsk leder/arrangør: Eirik Kaasa
Øvinger: torsdager kl 19:00-21:00
Sted: POPrommets lokaler, Enebakkveien 119, Ryen, Oslo.

  • Pris: 2.800,-
  • Uker pr. semester: 16
  • Kurslengde: 120 min pr uke