Årets låtskriver

Årets låtskriver

Med "Årets låtskriver" har vi lyst til å se hvor mange låter vi klarer å få ut av elevene på POPrommet.  Vi ønsker å motivere dere til å skrive egne sanger, og da er det ofte greit å ha noe som pusher en i gang - som en liten konkurranse :-)  

Det handler først og fremst om å skrive sanger.
Nye sanger. Egne sanger

De fleste pedagogene våre har erfaring med låtskriving, så de som ønsker det, kan få hjelp av dem til å komme igang. Vi kommer også til å sette opp et låtskriverseminar om der man vil få litt grunnkunnskap i oppbygging av låt og utforming av tekst. Samt litt basic opptak / produksjon. 

ALLE  som er elev på Poprommet  kan være med.
Man må ikke nødvendigvis kunne synge for å være låtskriver. Hvis en gitarist, pianist eller en som tar produksjon skriver ei fin låt, finnes det nok av sangere på Poprommet som helt sikkert kan synge den. Så alle kan bli med. 

Noen av dere har skrevet sanger tidligere. Send inn de også. Vi oppfordrer alle som allerede skriver sanger og alle dere som har lyst til å skrive sanger til å melde seg på. 

Sett deg ned og skriv! Vi vil høre deres historier.Vi vil høre deres toner, deres melodier og deres beats. 

Vi vil høre dere! 

 

PÅMELDING :

mail merket "Årests Låtskriver" til post@poprommet.no 
Der skriver du navnet på låtskriveren (deg / bandet ditt) og navnet på pedaogen din. 

Har du allerede en sang klar, kan du sende den med en gang. Hvis ikke, kommer den når den er klar. Vi må bare få en liste over hvem som ønsker å være med. Sangene skal dere få god tid til å skrive. 

Frist for påmelding : TBA
Frist for innsending av låt : TBA

Vi gleder oss til å høre!