POPROMMET MUSIKKSKOLE - VÅRE KURS

POPrommet er en privat musikkskole som eies og drives av Venke Knutson. Hovedtanken med POPrommet er å bringe mestring, glede, motivasjon, utvikling, engasjement og MUSIKK inn i livene til de som ønsker eller trenger det.

Sommerkurs

Sommerkurs i uke 26, 32 og 33
Vi har sommerkurs i musikal og teater både før og etter skoleferien. 

Mens de voksne jobber, fyller vi salene på POPrommet med sang,  teater, dans, glede og musikk. 

Musikal 1 (1. og 2. klasse)

Musikalkurs for 1. og 2. klasse
På musikalkurset får elevene både synge og danse samtidig. Vi jobber med musikalsanger og vanlige popsanger.

Musikal 2 (3.-4. Klasse)

Musikalkurs for 3. og 4. klasse
På musikalkurset får elevene både synge og danse samtidig. Vi jobber med musikalsanger og vanlige popsanger.

Musikal 3 (5. - 7. klasse)

Musikal 3 for 5.-7 klasse. En klasse for barn og ungdom som liker å synge, danse og lage show. 

Musikal minst (3-4 år) og Musikal mini (5-6 år) (BARNEDANS)

Musikalkurs / BARNEDANS  alder 3 til 6 år.
Dette kurset passer for barn som like å synge, danse, hoppe og leke.
Vi synger sanger fra tegnefilmer, barnemusikaler og TV. Et perfekt kurs for de som liker å showe! 

Musikal 4 (13-18 år)

Musikal 4 for undom fra 13 - 18 år. En klasse for ungdom som liker sang dans og teater. De som ønsker å delta på auditions vil kunne forberedes for det.

Musikalkompaniet

MUSIKALKOMPANIET et fordypningstilbud for deg som vil utfordre deg mer innen musikal, teater og scene.

Teater 1 (2.- 5. klasse)

Teaterundervisning for 2. - 5. klasse. På teaterkurset vil elevene gå gjennom rollelek, enkel improvisasjon og teaterøvelser. De vil tilegne seg scene- og samspillkompetanse.

Teater 2 (6. - 10.klasse)

Teaterundervisning for barn og ungdom. På teaterkurset vil elevene gå gjennom improvisasjon, tekstarbeid og rolleutvikling, og de vil tilegne seg scene- og samspillkompetanse.
Vi skal ha fokus på stemmebruk, å være oss bevisst kroppspråkets betydning og å utvikle trygghet i den sceniske sammenhengen. 

Sangundervisning

Har du lyst til å utvikle sangstemmen og få en bedre sangteknikk? På POPrommet hjelper vi deg og din stemme til å nå sitt musikalske potensiale. Undervisningen foregår individuelt med profesjonelle sangpedagoger som vet hva som skal til for å utvikle enhver stemme innen alle sjangre og på alle nivåer. 

Pianoundervisning

Har du lyst til å lære å spille Piano? Ved POPrommet hjelper vi deg med å nå ditt musikalske potensiale. Undervisningen foregår individuelt med dyktige pianopedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer. I vårt pianokurs vil du i første omgang bli kjent med instrumentet før du lærer akkorder, teknikk, melodier og improvisasjon.

Gitarundervisning

Har du lyst til lære å spille gitar? Ved POPrommet hjelper vi deg med å nå ditt musikalske potensiale. Undervisningen foregår individuelt med dyktige gitarpedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer. I vårt gitarkurs vil du bli kjent med gitaren, lære akkorder (grep), teknikk og melodier og improvisasjon. Vi underviser i både akustisk og elektrisk gitar. 

Trommeundervisning

Har du lyst til å lære å spille trommer? Ved POPrommet hjelper vi deg med å nå ditt musikalske potensiale. Undervisningen foregår individuelt med dyktige trommepedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer. I vårt trommekurs lærer du alt fra enkle trommegrooves til komplekse trommesoler. Fokus på time, sound og groove.

Bassundervisning

Har du lyst til å lære å spille bass? Ved POPrommet hjelper vi deg med å ditt musikalske potensiale. Undervisningen foregår individuelt med dyktige basspedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer. I vårt basskurs vil du bli kjent med bassen, lære teknikk, groover, melodier og improvisasjon.

Hip Hop

Hip hop er RÅTT, TØFT, HIPT, STORT med MASSE DANSEGLEDE. Passer like godt for gutter som for jenter! 

Jazzdans

Jazzdans er den mest allsidige danseformen! Dette er svært variert trening hvor man blir både svett, sterk, myk og god til å danse.

POPkoret (voksen)

Koret for deg mellom 20 og 80 år! POPrommets voksenkor er for deg som liker å synge og har lyst til å synge med andre. Vi synger gamle og nye popsanger, øver på å synge flerstemt og fokuserer på sangteknikk. Vi arrangerer en fin konsert hvert semester og av og til får vi små, morsomme oppdrag. 

 

Wallens Venninner / Vokalkompaniet

Vokalkompaniet / "Wallens venninner":  POPrommets korflaggskip!
Dette tilbudet er for særlig dedikerte sangere som får plass etter audition. Det avholdes audition hvert semester og de 12 - 18 beste sangerne blir en del av vokalkompaniet. Vokalkompaniet synger for det meste popsanger som er spesielt arrangert til disse sangerne.

Musikask leder er Venke Knutson 

Teaterkompaniet

TEATERKOMPANIET et fordypningstilbud for deg som vil utfordre deg mer innen teater, impro og scene.

Hip Hop for voksne! Dans deg sprek og blid :-)

Hip Hop for voksne! Dans deg sprek og blid :-)

Dans for voksne er for deg som er glad i å danse og har lyst til å bevege deg og ha det gøy i fellesskap med andre. 

Musikkproduksjon

Musikkproduksjon

Er du Norges neste superprodusent? I vårt musikkproduksjonskurs lærer du å sette dine musikalske idéer til livs med hjelp av teknologi og egne musikalske ferdigheter. Det er en fordel at du spiller et instrument fra før eller skriver tekster og/eller melodier. Vi har erfarne produksjonspedagoger som har lang erfaring med produksjon innen alle sjangre. De underviser på alle nivå. Undervisningen foregår individuelt. 

Årets låtskriver

Årets låtskriver

Årets låtskriver 

En sangkonkurranse for elever ved POPrommet. Vi ønsker å bidra til at flere kommer i gang med å skrive egne låter. 

Musikkteorikurs

Musikkteorikurs

Musikkteorikurs særlig rettet mot de som skal søke musikklinja.