• Poprommet Slider2

Grenseløst

GRENSELØST - VÅR EGEN SOMMERFESTIVAL

I et konkurransepreget og talentspeidende samfunn,
ønsker vi på Poprommet å skape en arena hvor alle stiller likt
og blir heiet frem uansett alder, bakgrunn og nivå.  

I samarbeid med studenter fra Westerdals Oslo ACT ønsker Poprommet å etablere en festival for alle elevene på de forskjellige Poprommene. Det blir scene, lyd, lys, publikum, backestage, artispass og nerver - akkurat som på en vanlig festival. 

På bakgrunn av at POPrommet har en bred målgruppe og fordi "musikken ikke har noen aldersgrense", heter festivalen Grenseløst. Navnet og konseptet gjenspeiler at musikk og mulighetene for å utøve musikk, er ubegrenset. Musikkglede og mestringsfølelse er brennpunkt for Grenseløstfestivalen. 

Under festivalen skal det tilrettelegges for et fornøyelig samarbeid mellom barn, ungdom og voksne. Det skal skapes gode og verdifulle minner. POPrommet og studentene ved Westerdals Oslo ACT ønsker å samle alle elever og pedagoger ved musikkskolen, deres familier og venner og andre musikkengasjerte på et og samme sted for å skape et kreativt, varmt og sosialt samhold i inspirerende omgivelser. VÅREN 2018 
Poprommets sommerfestival GRENSELØST - presenterer i år musikk fra 90-tallet! :-) 

Det er lagt opp som en festival med mange små konserter på forskjellige scener, og alle får muligheten til å se og høre på alle. Ingen konserter går samtidig. Det passer perfekt i vår filosofi om at det å heie på andre gjør godt og bygger karaktér. 
 


GRENSELØST holdes på
Kolben kulturhus i Kolbotn 31. Mai til 2. Juni.
Det koster 120,- å komme inn, og da kan du være der hele dagen.

Det blir "pressevegg", ansiktsmaling og små konkurranser i tillegg til all den gode musikken.

 

Kontaktinformasjon:

Kunstnerisk leder, Venke Knutson 
T: 993 80 057 
E: venke@poprommet.no