Thale Krogtoft Jensen

Thale underviser i sang på POPrommet. Hun har en Bachelor som musikklærer fra Nord Universitet med sang som hovedinstrument, hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og har et firemåneders intensivkurs i Complete Vocal Technique fra CVI i København.

Som lærer er det viktig for henne at eleven finner og jobber med musikk som motiverer en selv. Hun er opptatt av tekstformidling og musikkglede og hun liker å leke med hva man kan gjøre med stemmen. Hun har undervist i sang på bl.a. Bodø kulturskole, Bodø videregående skole og på Nord Universtitet. I tillegg til POPrommet, underviser hun nå på Nannestad kulturskole. Hun er også inspirator for Sang i Eldreomsorgen gjennom Krafttak for sang.

Når hun ikke underviser er hun utøvende sanger og musikalartist. Det siste året har hun bl.a. vært på turné med SideScener og Den kulturelle Spaserstokken. For mer informasjon se www.thalekrogtoft.no eller www.sidescener.no.

Kontakt

  • SANGPEDGOG
  • Telefon: 99538054
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Thale Krogtoft Jensen