Thale Krogtoft Jensen

Thale er utøvende sanger og musikalartist fra Bodø. Sammen med Ann-Iren og Charlotte driver hun POPrommet Bodø. 
 
Thale underviser i sang og musikal på POPrommet Bodø, sammen med Soetkin Baptist leder hun Alle-kan-synge-koret, og med Ann-Iren Hansen leder hun Vokalkompaniet Bodø. Thale har en Bachelor som musikklærer fra Nord Universitet (med sang som hovedinstrument), hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og har Complete Vocal Academy fra CVI i København.

Som lærer er Thale opptatt av å skape en trygg arena der eleven får utforske og utfolde seg fritt. Hun er opptatt av tekstformidling, musikkglede og hun liker å leke med stemmen. Sammen med eleven bestemmer de hva formålet med timene skal være. Hun har undervist på bl.a. Nord universitet, POPrommet i Oslo, Nannestad kulturskole, Bodø kulturskole, Bodø videregående skole, Sang i eldreomsorgen.

Thale har turnert med Den kulturelle spaserstokken i Oslo, Bodø og Salten. Hun har skrevet, spilt og turnert med «Reisenissene» sammen med SideScener. Hun har gitt ut singelen «Danse med døden» og hun korer på utgivelser av Ola Bremnes, Trond Skarheim, Ann-Iren Hansen, Lars Kristian Knutsen og Trygve Valøy. 
For mer informasjon se www.thalekrogtoft.no 

Kontakt

  • Sangpedagog
  • Telefon: 99538054
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Thale Krogtoft Jensen