Håvard Haugland

Håvard har en bachelorgrad i låtskriving og musikkproduksjon fra The Liverpool Institute For Performing Arts (LIPA) i Storbritannia med gitar som hovedinstrument. Han har også lang fartstid som gitar- og musikklærer i både privat og offentlig sektor, og jobber i tillegg freelance som utøver, låtskriver og produsent både innad i Norge og i utlandet. Håvard har en bachelorgrad i låtskriving og musikkproduksjon fra The Liverpool Institute For Performing Arts (LIPA) i Storbritannia med gitar som hovedinstrument. Han har også lang fartstid som gitar- og musikklærer i både privat og offentlig sektor, og jobber i tillegg freelance som utøver, låtskriver og produsent både innad i Norge og i utlandet. 

Håvard liker å fyre opp under den individuelle gnisten hos hver enkelt elev og strever etter å framstå som en sikker og inspirerende mentor som med sin sin allsidige erfaring kan tilrettelegge undervisningen til elevens beste.

Kontakt

  • Gitarpedagog / Bandleder
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Håvard Haugland