Bærum

Bærum

Høsten 2017 åpner vi en liten POPavdeling i Sandvika. Pedagoger fra Poprommet tar med seg metodikken, kvaliteten, filosofien og engasjementet vårt og lager et godt supplement til den allerede ekstisterende Kulturskolen dere har. Alternativ har vi jo godt av, vi er jo så forkjellige alle sammen. 

Avdeling Bærum vil være bygd på Poprommets grunnverdier; mestring, selvfølelse, kvalitet og miljø - og målet er å skape et sted hvor musikk, menneskemøter og miljø står i fokus. 

Vi skal være i et lokale i nærheten av Tanken, og kommer til å samarbeide litt med dem. Dere kan lære dere sangteknikker, gitarkomp, pianotriller og skrive sanger hos oss, og så kan dere gå over gata og spille dem inn hos dem :-) 

En av våre pedagoger har et studio der, og det vil vi kunne få mye glede av. 

Vi starter i det små med fokus på : 

SANG 
GITAR
LÅTSKRIVING 
PIANO 
RAP 

Så utvider vi etter behov. 

Vi starter gjerne opp både KOR (alle aldre) , MUSIKAL, BAND, TROMMER, BASS, TEATER hvis dere ønsker det. Vil dere ha, så lager vi :-) 

Rommet vårt er godt utstyrt med anlegg, mikrofoner, lydkort og alt som skal til for å lære seg det man vil, skrive det man kan og spille inn små demoer dere kan bruke for å vise andre hva dere holder på med når dere er hos oss :-) 

Dere er så hjertelig velkommen alle som en!


KONTAKTINFO

  • Industriveien 2
    1337 Sandvika (2. etg) 

T: 99 38 00 57 
E: venke@poprommet.no

T: 992 36 257
E: kjellaudun@poprommet.no


MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdag
           
           
           
           

Pedagoger